Búzafűlé

4 500 Ft

A búzafűlé jelenleg a világ egyik legnépszerűbb új egészséges táplálkozás-kiegészítőjévé válik.A búzafű nem gyógyszer semmilyen káros hatása nincs!Hatóanyaga révén az egész szervezet működését pozitívan befolyásolja.a káros anyagokat lebontja e szervezetünkben. A búzafű magas klorofil tartalma miatt dúsítja a vérünket oxigénnel,a sejtek oxigénellátása javul,így a gyulladások megszüntetésében komoly szerepe van. A búzafű lé tartalmazza az összes ismert ásványi anyagot,amelyre a szervezetünknek szüksége van.Tökéletes fehérjeforrás : az összes esszenciális aminosavat a megfelelő arányban tartalmazza. A búzafű lé az egyik leggazdagabb A és C vitamon forrás.Egyenlő arányban gazdag E,F,K  és B vitaminokban.Jelentős a B17 (laetrile)tartalma,amely a tudós és kutató körben elismert,hogy a normál sejtek befolyásolása nélkül rombolja szét a ráksejteket,Segít az emésztésben és a belső szervek működésében .Megsemmisíti a kórokozók baktériumokat és segít visszaállítani a hasznos baktériumok egyensúlyát a belekben,amely folyamat lényeges az egészséges immunrendszer érdekében.Erőteljes lúgosító hatású ,kimagasló kalcium,magnézium és kálium tartalma van.tizenhétféle aminosav található meg benne,ebből nyolc olyan,amelyet a szervezet nem képes önmaga előállítani.Az aminosavak külső bevitele azért fontos, mert hiányuk esetén allergiás reakció jelentkezhet ,romlik az emésztés ,gyengülhet az immunrendszer .Enzimtartalma szinte egyedülálló rendkívül sok benne a zsírbontó lipáz,a fehérje illetve amiláz,a szívizom szöveteket karbantartó transzhidrogenáz ,és a gyulladás csökkentő szuperoxid -dismutáz (SOD) enzim. Magas enzim tartalma miatt erősen tisztító hatású .

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Hogyan fogyasztjuk a fagyasztott búzafű levet?

A búzafűlé minél nagyobb hatása érdekében éhgyomorra, a napi első étkezés előtt legalább 30 perccel fogyasszuk el. A fagyasztott kockákat felolvasztjuk, oly módon, hogy a kockát egy kávés csészébe tegyük bele, majd a kávés csészét helyezzük egy forró vízzel töltött fazékba. A kockát kevergessük 1-2 percig, majd fogyasszuk el a búzafű levet. FONTOS semmiképp sem mikrohullámú sütőben olvasszuk ki a kockát, mivel elő étel, a nagy hőmérsékleten történő olvasztást nem bírja.

Reggel étkezés előtt fél órával fogyasszunk egy kockát.

Betegség esetén a fentiek szerint fogyasztjuk a búzafű levet, a mennyiség változtatásával. Az első héten egy kocka, a második héttől két kocka, a negyedik héttől a napi adag állhat három kockából is, betegségtől függően.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Búzafűlé” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük