Búzafű fogyasztása

Búzafű fogyasztása

Hogyan fogyasztjuk a fagyasztott búzafű levet?

A búzafűlé minél nagyobb hatása érdekében éhgyomorra, a napi első étkezés előtt legalább 30 perccel fogyasszuk el. A fagyasztott kockákat felolvasztjuk, oly módon, hogy a kockát egy kávés csészébe tegyük bele, majd a kávés csészét helyezzük egy forró vízzel töltött fazékba. A kockát kevergessük 1-2 percig, majd fogyasszuk el a búzafű levet. FONSOT semmikép sem mikrohullámú sütőben olvasszuk ki a kockát, mivel elő étel, a nagy hőmérsékleten történő olvasztást nem bírja.

Reggel étkezés előtt fél órával fogyasszunk egy kockát.

Betegség esetén a fentiek szerint fogyasztjuk a búzafű levet, a mennyiség változtatásával. Az első héten egy kocka, a második héttől két kocka, a negyedik héttől a napi adag állhat három kockából is, betegségtől függően.

Hogyan fogyasztjuk a táplálék kiegészítőt (kapszulát)?

Minél nagyobb hatása érdekében éhgyomorra, napi első étkezés előtt legalább 30 perccel fogyasszunk el két kapszulát. Betegség esetén az első héten két kapszulát, a második héttől 4 kapszulát, a negyedik héttől a napi adag állhat 6 kapszulából is betegségtől függően.

Hogyan használjuk a búzafű krémet?

A búzafűlé pozitív hatása van bőrbetegségekre. Használja a krémet nyitott sebek, fekélyek kezelésére. A bőrbe masszírozva fejti ki pozitív hatásait. A krém fertőtlenítőként hat, majd aktív enzimjei és hatóanyagai révén hozzájárul a szövet sejtképző működéséhez, az elhalt szövetrész újra pótlásához.


Mivel a búzafű nem gyógyszer, hanem természetes táplálék, így semmilyen egészségre káros mellékhatása nincs.

Vélemény, hozzászólás?